Termeni și condiții

Dispozitii generale
Conform cerinţelor Legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, modificată şi completată, şi ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private în sectorul comunicaţiilor electronice, S.C. AGIOS PROTOS S.R.L. are obligaţia de a administra în condiţii de siguranţă şi numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizaţi despre dumneavoastră, un membru al familiei dumneavoastră ori o altă persoană. Scopul colectării datelor este: marketing, reclama si publicitate. Nu sunteţi obligat să furnizaţi datele, acestea fiind necesare completarii bazei de date a S.C. AGIOS PROTOS S.R.L. în vedere includerii dvs. în baza de date a clienților societății, a îmbunătățirii și diversificării serviciilor oferite acestora.

Informaţiile înregistrate sunt destinate utilizării de către operator şi nu sunt comunicate altor destinatari. Conform Legii nr. 677/2001, beneficiaţi de dreptul de acces, de intervenţie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale şi dreptul de a vă adresa justiţiei. Totodată, aveţi dreptul să vă opuneţi prelucrării datelor personale care vă privesc şi să solicitaţi ştergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteţi adresa cu o cerere scrisă, datată şi semnată catre: S.C. AGIOS PROTOS S.R.L. – în atenția Administratorului societății, la adresa: info@restaurantinterbelic.ro. Dacă unele din datele despre dumneavoastră sunt incorecte, vă rugăm să ne informaţi cât mai curând posibil.

Comenzi telefonice si online
In cazul comenzilor plasate prin intermediul telefonului sau online pe restaurantinterbelic.ro iti exprimi acordul cu privire la procesarea datelor cu caracter personal de catre S.C. AGIOS PROTOS S.R.L. in vederea procesarii si livrarii comenzii dvs. curente si a celor viitoare, precum si de primire de informatii cu privire la comanda ta.

Alti termeni si conditii
Gramajele preparatelor aflate pe site-ul nostru (restaurantinterbelic.ro) sunt exprimate in crud (inainte de preparare).
Livrarile se fac exclusiv in Bucuresti, Sector 4 si Sector 5. In functie de condiţiile meteo și de trafic, firma își rezervă dreptul de a limita sau suspenda temporar serviciul de livrare. Toate imaginile prezente pe restaurantinterbelic.ro sunt doar cu titlu de prezentare.